Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  "A 2017-18-as tanévet bezárom!"

   

  "A 2017-18-as tanévet bezárom!"

   


  Egy rendkívül meghitt és emlékekkel tűzdelt tanévzáró ünnepséget tudhat maga mögött a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola. László Jánosné igazgató asszony köszöntőjében nem csupán a diákok tehetségét, eredményeit ecsetelte, megköszönte mindazok munkáját, akik bármilyen módon segítették, hogy az iskola mai arculata testet öltsön. A pedagógusoknak köszönhetően rengeteg diák részt vett és remekelt különféle versenyeken.
  A tanévzáró ünnepségen került sor Horváth Barnabásné, „Marika tanár néni” Arany diplomájának átadására, amelyet pedagógus kollégái, barátai, volt diákjai és a község lakói is nagy szeretettel üdvözöltek.
  A 8. osztályosok ballagása során sokan ejtettek könnyeket, ám ezek örömkönnyek voltak, hiszen, ahogy elvonultak és kiléptek az iskola kapuján – igazgató asszony szavait idézném – észben tartották, hogy „legyetek büszkék arra, hogy ebbe az iskolába jártatok”.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper