Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Nyári Iskolai Napközis Tábor

   

   

  A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola Napközis Táborában

   

   

  A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola Napközis Táborába jelentkező diákok a tábor első napján a "Vízivilág és a nyár kezdete" témáját dolgozták fel az érdekes foglalkozások során. Erről szóló animációs filmet, a "Cápamesét" nézték meg, majd együtt átbeszélték a történet tanulságát. Ezután csodás, színes rajzokat készíthettek erről. A vízivilág minden lakója szerepelt a képeken! A délelőtt hátralevő részében vicces figurákat vágtak, ragasztottak, amelyek ékes díszei lehetnek majd otthonuknak.

   

  A tábor második napján a diákoknak, a "Hagyományőrző nap" alkalmával, Horváth Barnabásné "Marika néni" önfeledten mesélt gyermekkori élményeiről, a játékokról, amelyeket akkor játszottak a gyerekek. Mindezt az iskola diákjai is kipróbálhatták "élőben" és megfogadták, hogy ezentúl is játsszák majd. Fukszberger Imréné "Magdi nénivel" készítettek levendulával kitömött babát, hiszen elmesélte: "ha nem tudtam pici koromban aludni, levendulát tettem a párnám alá, a kis szekrényre, és aludtam, mint a tej". A tábor harmadik vendége Verebélyiné Prédli Tímea kézműves programján csak úgy ámultak a gyerekek. A holnapi nap során, sportnapon várja a vállalkozó szellemű diákokat az iskola forró ebéddel és egy délutáni meglepetés vendéggel.

  Az időjárás nem volt kegyes a táborozókhoz, de ennek ellenére sem a sportnap, sem a közösen elfogyasztott, finom ebéd nem maradt el. A pedagógusok igazán szórakoztató sportjátékokkal, sorversenyekkel halmozták el a résztvevő diákokat. Minden nagyszerű program kacagással, aktívitással telt a délelőtt során, miközben a Szülői Közösség aktív munkájának és támogatásának köszönhetően ínycsiklandó meleg ebéd várta a játékoktól kifáradt, éhes pocakokat.

   

  Egy rövidke szieszta után Lempeg Józsefet, a Vasvári Rendőrkapitányság bűnügyi technikusát fogadta nagy szeretettel és kíváncsisággal a tábor minden tagja. Többen közölték a kisdiákok közül, miután figyelmesen végighallgatták az előadást, hogy a rendőri pályát választják hivatásuknak, de ez még a jövő zenéje.

   

  Az Iskolai Napközis Tábor zárónapján tervezett túranapot sajnos „elmosta az eső”, de ehelyett a helyi művelődési házban kacagtató játékokkal, tánccal, közös festéssel, színezéssel kellemesen töltötték az időt a diákok. Mielőtt véget ért volna a tábor, finom szendvicsekkel lepték meg őket, ezért még volt kedvük egy közös énekléshez, amely méltó lezárása volt az iskola kis táborának. A pedagógusok élményekkel teli nyári szünidőt, sok pihenést kívántak, s hogy szeptemberben szép emlékekkel gazdagon térjenek vissza az akkor már újonnan épült sportudvarral kiegészített iskolájukba a gyerekek.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper