Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  "A rongylabdától az internetig"

  Lyukas zokniból rongylabdát

  Nagy tapsot kapott a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola tanulóiból álló Pöttyös Hagyományőrző Csoport a 2018. évi Magyarszecsődi Fesztiválon. A lányok Horváth Barnabásné, Marika néni vezetésével "A rongylabdától az internetig" című műsorukat adták elő osztatlan sikerrel.


  "Egy fecske nem csinál nyarat, de hat Pöttyös lány mindent megtanít, ami a múltból megmaradt!" Így konferálta fel műsorukat a Pöttyös Hagyományőrző Csoport vezetője, Marika néni.

   


  A népviseletet, kékfestő ruhát felöltő diákok népdalokkal, talán rég nem játszott, de el nem felejtett népi játékokkal örvendeztették meg a közönséget. Kukoricacsuhéból készítettek babát, "likas" zokniból rongylabdát és bemutatták, milyen vidám volt az élet már akkor is, amikor nem lapult minden zsebben bármiféle mobiltelefon.
  Magyarszecsőd polgármestere, Károlyi Gyula üdvözölte csehimindszenti vendégeit, és a kedves fogadtatás mellé ajándékcsomaggal is meglepték őket.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper