Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Az évnyitóra újjászületett az iskola

  A tanévnyitóra újjászületett a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola


  Gyönyörű, napsütéses időben nyitotta meg a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola megújult arculatával a 2018-19. tanévre kapuit.
  László Jánosné, igazgató asszony nyitó beszédében üdvözölte az iskola tanulóit, elsősorban a legapróbbakat, az első osztályba lépőket, akiket leendő osztályfőnökük, a hagyományhoz híven, kis ajándékkal várt.
  Külön tisztelettel köszöntötte a Polgármester urakat, a Jegyzőt, az Esperes urat és a nyugdíjas kollégákat, akik részt vettek a rendezvényen.

   

   


  Büszkén beszélt arról, hogy az iskola nemcsak kívülről, de belülről is megújult. Az épület egészében új villanyhálózatot építettek ki. Az osztálytermekbe az új szekrények mellé új tanulói székek, asztalok és öltözőszekrények érkeznek majd. A diákok nagy örömére a sportudvar októberre már felölti végleges formáját: a futballpályán, a futópályán túl kültéri játékok - egyensúlyt fejlesztő, fittnesz eszközök, padok - tarkítják majd a területet.
  Nem csupán a külleme változott az iskolának, hanem a tanítási módszer is fejlődött egy új, hatékony un. Komplex Instrukciós Program bevezetésével. Vas megyében elsőként a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola kapott lehetőség egy pályázat elnyerésével, hogy alkalmazza a módszert. A program keretében a diákok megtapasztalhatják a speciálisan szervezett csoportmunka előnyeit. A csoportmunka ugyanis megadja mindenkinek az esélyegyenlőséget, hiszen a tanulóknak minden szerepben teljesíteniük kell és a csoportmunkára mindig egyéni feladat épül.
  Igazgató asszony egy kedves kötelezettségének is eleget tett a tanévnyitó alkalmával. Köszöntötte a 25 éve pedagógusként helytálló Vajda Tibor tanár urat és a 25 éve iskolai közalkalmazottként dolgozó Nagy Gyuláné, Ica nénit.
  Idén a diákok szemében sem volt olyan rossz ötlet, hogy Igazgató asszony, zárszóként, az új tanévet megnyitotta. Ilyen csodás tanulói környezetben már csak koptatni kell azokat az új padokat és "belakni" a vadonatúj sportudvart.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper