Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Iskolásaink megélhették a Pákozdi csatát

  Egy kis időre megélhették a Pákozdi csatát

   

   

  A Székesfehérvári Egyházközösség segítségével a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola tanulói lehetőséget kaptak, hogy megtekinthessék szeptember 29-én Pákozdon a pákozdi-sukorói csatát huszárokkal, több tucat nemzetőrrel, táltos lovakkal, valódi hadszíntérrel, neves művészek szereplésével és hangjával fűszerezve.


  Az ágyúk zúgása, a lőpor illata, a több száz szereplő összehangolt játéka odavarázsolta a gyerekeket a valódi csata színhelyére. Lélegzet visszafojtva figyelték a csata menetét, izgatottan és óriási tapssal üdvözölték ezt a számukra csodálatos élményt.

   


  Az egész napos kirándulás keretében látogatást tettek a Magyarország kiemelt, védett műemlékei közé tartozó, óriási parkerdő övezte Fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyba.


  Késő délután a diákok egy nyomozással, kutató munkával tarkított, interaktív múzeum látogatásra voltak hivatalosak a Székesfehérvári Egyházmegyei Múzeumba. A sok-sok, szebbnél-szebb "szobák" bejárását követően kézműves foglalkozás keretében ajándék tárgyakat készíthettek hozzátartozóik, barátaik számára, amelyeket féltve őriztek, amíg az autóbuszuk hazafelé haladt e hosszú, élménydús nap után.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper