Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Első szülői értekezlet a megújult iskolában

  ELSŐ SZÜLŐI ÉRTEKEZLET AZ IMMÁR MEGÚJULT ISKOLÁBAN

   

   

  László Jánosné igazgató asszony üdvözölte elsőként a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola egyik teljesen megújult tantermében a szülőket, a gyermekek hozzátartozóit a tanév első szülői értekezletén.


  „Ha igazán törődünk a gyerekekkel, tudjuk, mit tanultak az órán, a napköziben, ha megkérdezzük, megértette-e, a gyerekek valósággal szárnyakat kapnak a tanulásra.” Igazgatónő ezzel a mondattal vezette be az idei projekt programok lényegét, hiszen az iskola az élménypedagógiai oktatás híve.

   


  Vas megyében egyedülálló projekt keretében a diákok, pedagógus irányításával, bevezető játékokat játszanak, amelyek célja, hogy felismerjék: egységben az erő, hogy egy csoportmunka során a csoport együttesen mindig

  többre képes, többet tud, mint az egyén. A közös, csoportos játékok során a tanulók belátják és „elraktározzák”, hogy egy csapatban mindenki értékes és pótolhatatlan.
  A közösségfejlesztő, a csapatszellemet építő programok között kalandos túrák, színházi látogatások, távoli, érdekes, történelmet idéző helyekre történő kirándulások is szerepelnek az idei tanév eseménylistáján.

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper