Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóhoz...

  Érdekes témákkal, egészséges ételekkel teli tálakkal zárult az Egészség Témahét!  A csehimindszenti iskolában nőtt a tudás és a pocak is

   

  Egy óriási, közös nagytakarítással köszöntötték az őszt a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola tanulói az „Egészség Témahét” keretében.

  Az osztálytermek őszi dekorációját tanáraikkal közösen készítették el. Két kezük munkáját dicsérték a, másnap az iskola ablakaiba állított, lehullott falevelekbe „öltöztetett”, hurkapálcika testű babák.

  A gyerekek komoly témákban is jártasságot szereztek: Gyakorolták tanáraikkal az újraélesztés, a stabil oldalfekvés mozzanatait, a fogak szakszerű ápolásának menetét és szexuálpszichológus válaszolta meg kérdéseiket. Az iskola hagyományaihoz híven, elkészült minden csoport ételpiramisa is.

   

   

   

  Az Egészség Témahéten, „Amit eszel, azzá leszel!” nevezetű mottójának eleget téve, az iskola minden „lakója” egészséges ételekből – zöldségekből, gyümölcsökből, tejtermékekből, gabonából, sütőtökből – álló bőségtálakat készített és aztán együtt, jóízűen elfogyasztotta az ínycsiklandó falatokat. A roskadásig teli asztalok mennyei látványt nyújtottak, s miután megfogyatkoztak a tányérak szebbnél-szebb kompozíciói, az ebéd egészen a vacsoraidőig váratott magára.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper