Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  A megújult iskola átadási ünnepélye

  A MEGÚJULT CSEHIMINDSZENTI MINDSZENTY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÜNNEPÉLYES ÁTADÁSA

   

  Csehimindszent iskolájában 1956. szeptember 1-jén szólalt meg először a tanórára hívó csengőszó”- mondta büszkén László Jánosné, igazgatóasszony 2018.10.18-án az újjáépült iskola felavatásának ünnepén.

  Két európai uniós támogatásnak köszönhetően az iskola energetikai korszerűsítésére került sor, megvalósult az élményalapú oktatás, amelyet nyelvi labor, számítástechnika terem és megfelelő sporteszközpark is támogat. Megtörtént a fűtési rendszer korszerűsítése, az épület hőszigetelése, és az új tetőn elhelyezett napelemek gondoskodnak az iskola villamos energia ellátásáról. A régi kazánok helyére fa elgázosító technológiával működő kazánok kerültek.

   

   

  Az iskolához ma már új sportudvar tartozik füves sportpályával, dobókörrel, távolugróhellyel. AZ iskola épületének színezett külseje méltán tükröződik odabent is, ahol új bútorzat, új, színes szekrények, táblák, új asztalok és székek várják a tettrekész diákokat, hogy birtokba vegyék - mondhatni - második otthonukat.

  A iskola átadásának és megáldásának alkalmával rendezett ünnepségen Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója, V. Németh Zsolt, országgyűlési képviselő, dr. Kondora Bánlint és Csehimindszent polgármestere, Fukszberger Imre üdvözölte az épület teljes megújulását és egyben azt, hogy új, komfortos és ugyanakkor család-barát környezetet teremtett az itt tanuló diákok számára.

  Az ünnepség alkalmával az iskola egyik kisdiákja, Dremmel Sarolt, Móra Ferenc egyik versével lépett fel, az alsó tagozatos leányok körtáncot jártak, majd Velladics Emma furulyajátékát, Rohonczi Alexa verselését hallhatták és megnézhették, a diákok előadásában, Móra „A kis bice-bóca” című művének egy jelenetét a rendezvény vendégei.

  Déri Péter esperes úr megáldotta az iskola épületét, majd a felszólaló vendégek Igazgató asszonnyal és Polgármester úrral együtt ünnepélyes keretek között átvágták a szalagot, amellyel jelképesen is átadták ezt a csodálatos épületet a tanulók és pedagógusaik számára.  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper