Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  CsütörTÖKI TÖK JÓ NAP!

  TÖK JÓ NAP a csehimindszenti iskolában

   

  A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola diák önkormányzata szervezésében, hagyományaikhoz híven, újra megtartották az iskolában a Haloween napot, azaz a "Tök jó nap!" nevet hordozó programkavalkádot.

  A mottó az volt: "Hozzatok tököt!", hiszen a legjobb szórakozás ilyenkor a közös tökfaragás. A faragott mosolygós, mérges, kedves, vagy csúnya tököket az iskola aulájában büszkén bemutatták a gyerekek, igazi tökkiállítást nyílt a résztvevők számára.

   

   

  A tökfaragáson túl "Szabaduló szobát" rendeztek be, ahonnan csak tucatnyi kérdés megválaszolása, érdekes, közös képkirakás után egy "jól megérdemelt" kulccsal léphettek ki.

  Rajzolhattak ijesztő, pókhálós rajzokat, színezhettek, barkácsolhattak a témában a diákok és minden elkészült remekmű a kiállítás része lett.

  A rendezvény során bárki jelmezt ölthetett és ki lepődne meg azon, hogy sok volt a kis boszorkány és szaladgált pár ijesztő alak is a folyosókon, akár zombi, akár vámpír is lehetett.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper