Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Szülői értekezlet a második félévben

  „ A csoport mindig több mint az egyén!”

  A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola nevelőtestülete a KIP program keretein belül kihívásnak tekintette azt a feladatot, hogy a diákok csoportmunkában dolgozzanak, ugyanakkor legyenek differenciált, személyre szóló feladataik a tanulóknak. A gyerekek így érzik, hogy egy csapathoz tartoznak, ugyanakkor sikerélmény számukra az egyéni feladat megoldása. Erről beszélt többek között László Jánosné iskolaigazgató a szülői értekezleten.

   

  A képen a következők lehetnek: 2 ember, ülő emberek, asztal és belső tér

   

  Dr. Székely János megyés püspök nagy elismeréssel beszélt a teljesen megújult iskoláról, a tanítási módszerekről, a tantestület odaadó munkájáról, amikor Csehimindszentre látogatott.

  A Csehimindszenti iskola tanítási profilját több más iskola is meg szeretné ismerni és alkalmazni, ezért az ELTE kérte fel igazgató asszonyt, hogy fogadja szeretettel más intézmények érdeklődését. Az iskola vallja az élményszerű oktatást, nem csupán a tankönyvből tanulást.

  Az idei tanévben is rengeteg érdekes program várja a diákokat, legyen az színházi előadás, a Parlament megtekintése, táblajáték verseny, sárvári és kőszegi kirándulás, kültéri sportjátékok és a hagyományos ünnepek alkalmával a több generációt felölelő közös programok.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper