Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Lelkes óvodások a Manótanodában

  Kíváncsi, lelkes óvodások a Manótanodában

  Hagyományaihoz híven, a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola tárt kapukkal várta „Manótanodájában” a helyi óvoda lakóit, akik lelkesen készülnek, hogy első osztályos tanulók legyenek.

  A Manótanoda programján szinte átélhettek egy teljes tanítási napot, hiszen volt matematika, volt írás óra, rajzóra és énekóra is. A testnevelés óra a következő Manótanodai napra maradt, mert elszállt az idő a farsangi álarcok készítése közben, hiszen közeledik a karnevál.

   

   

  A gyerekek a „Boglya tetején áll egy gólya” című dallal közösen tanulták a számolást, de dolgozhattak interaktív táblával, tabletek-kel, amelyeken természetismereti feladatokat is megoldottak a pedagógusok segítségével. Szorgosan építettek a játéksarokban, és kipróbálták a bábszínházat is.

   

   

  László Jánosné igazgató asszony üdvözölte a gyerekeket, majd amikor a leendő kisdiákok szünetet tartottak a „tanórák” között, és az iskola uzsonnával kedveskedett nekik, körbevezette az újjáépült intézményben a gyerekek szüleit, hogy megmutassa a tantermeket, a logopédiai- és számítástechnikai termet, a könyvtárat és a minden igényt kielégítő sportudvart.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper