Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Területi Táblajáték Bajnokság

   

  TERÜLETI TÁBLAJÁTÉK BAJNOKSÁG AZ ISKOLÁBAN

   

  A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola Területi Táblajáték Bajnokságot hirdetett, egy pályázat kapcsán, a környező települések iskolai intézményei részére. A pályázatban szereplő oktatás megvalósításának lényege, hogy az iskola tanítása és programjai informális, nem formális tanulási módszerekre épülnek. Ezek megvalósításában nagy szerepet játszik a tapasztalatra épülő, gyakorlásra ösztönző, a különböző táblajátékok közösségben megvalósuló kipróbálása és elsajátítása. Ezen alkalmak során a diákok sikerélményhez juthatnak, akár azzal, hogy megismerhetnek új játékokat, akár azzal, hogy megnyernek egy-egy  „csatát” és szívesen, magabiztosan indulnak egy hasonló versenyen.

  A képen a következők lehetnek: 3 ember, ülő emberek, asztal és belső tér

  A bajnokság során a Sakk, a Malomjáték, a Dáma, a Mankala mellett, akár Torpedót, Pylos-t, Halma-t, Quarto-t is gyakorolhattak és játszhattak a tanulók.

  A meghívásra részt vettek a versenyen a győrvári Béri Balogh Ádám Általános Iskola, a vépi Hatos Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a vasvári Kardos László Általános Iskola és természetesen a Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola lelkes és tehetséges diákjai és összemérték tudásukat.

  A képen a következők lehetnek: 4 ember, ülő emberek, asztal és belső tér

  László Jánosné üdvözölte és sikeres munkára biztatta a résztvevőket, majd a megmérettetést követően uzsonnával és üdítővel kínálta a gyerekeket és kísérőiket. A vendégeknek bemutatta a teljesen megújult iskolát – tantermeit, konyháját, könyvtárát – mesélt az iskola múltjáról és modernizálása történetéről.

  A képen a következők lehetnek: 4 ember, ülő emberek és álló emberek

  Az eredményhirdetés során a verseny első három helyezettje igazgató asszonytól oklevelet és ajándék táblajátékot vehetett át, de a felkészítő pedagógusokat is ajándékkal lepte meg az iskola.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper