Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.sulinet.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  Adventi forgatag az iskolánkban

   

  Adventi forgatag

   

  Sürögtek-forogtak a diákok, tanáraik és a szülők, hogy időben kész legyenek az öntött teamécsesek, gyertyák, a mézeskalácsból és egyéb, csodás dolgokból készült karácsonyi díszek. A Csehimindszenti Mindszenty József Általános Iskola Szülői közössége – a pedagógusok és a gyerekek támogatásával – „Adventi forgatag és vásár” nevezetű rendezvényt szervezett, ahol mindenki kézzel készített, gyönyörű ajándékok között válogathatott. Hazavihettek hófedte, üvegpoharas mécsest, kis kezek által öntött gyertyát, fából és csuhéból készült díszeket, akár csodás grincsfát is. A vendéglátók zsíros kenyérrel, forralt borral a felnőtteket és forró teával várták a gyerekeket. A pedagógusok megható, karácsonyi dalokkal készültek az egybegyűltek számára és az iskola hagyományőrző csoportja lucázással koronázta meg a közösen töltött estét. Nagyon köszönjük a lelkes emberek segítségét, munkáját, támogatását, jelenlétét, azért, hogy ez a rendezvény sikeresen megvalósulhasson Igazi, összehangolt csapatmunka volt és élménydús közös program is egyben.

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper