Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  PÄT

  A bécsi székhelyű Pät állatvédő szervezettel iskolánk több éves sikeres együttműködésre tekinthet vissza. Az állatvédők célja az, hogy felhívják a gyerekek figyelmét az állatok szeretetére és helyes tartására, a megfelelő életkörülmények kialakítására. A Csehimindszenti Általános Iskola felső tagozatos diákjai színvonalas, részben német nyelvű műsorral fogadták az iskolába érkező 3 osztrák állatvédőt, amelyben interaktív módon vettek részt az iskola tanulói. A gyerekek ezután rövid tanfolyamot végeztek el, amely az állatok érzéseinek és igényeinek felismerésével foglalkozott.

  A május 20.-án érkezett állatvédők elsősorban a kutyák sorsát viselik szívükön. A rossz körülmények között élő, szükséget szenvedő ebeknek új kutyaház biztosításával próbálnak segíteni. Idén 12 új kutyaházat ajándékoztak az arra érdemeseknek. A tanulók segítségével kiosztott kutyaházaknak a gazdik nagyon örültek, hiszen így házi kedvencük életét tudták színvonalasabbá tenni, a diákok pedig megtapasztalták, hogy milyen jó érzés adni, és segíteni másokon. 

  Kardos Szabina tanárnő

  Fényképek: Galéria / Iskolai albumok

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper