Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  ÜNNEPI DÉLELŐTT

  Június 2-án délelőtt a Diákönkormányzat szervezésében a Szülői közösség képviselői, Kovács Bernadett és Horváth Noémi, valamint a tanulók köszöntötték versekkel és virágokkal iskolánk pedagógusait. Köszönjük a Diákönkormányzat és Kanizsainé Kósa Veronika tanárnő munkáját az ünnepi műsor megszervezésében.

  A Nemzeti Összetartozás Napja (június 4.) alkalmából együtt énekeltük a Kézfogás c. dalt, amelyet az ország, a Kárpát-medence és a világ magyarjai ezen az emléknapon közösen énekelnek 2019 óta.

  https://kezfogas.eu/

  https://www.youtube.com/watch?v=QBVpabsx734

  Pünkösdölés

  Hagyományos esemény iskolánkban a pünkösdi népszokások felelevenítése. A Hagyományőrző szakkör tagjai Fehér Beatrix tanító néni vezetésével színvonalas, pünkösdölő énekeket, szokásokat bemutató programja zárta a délelőttöt. A szakkörös gyerekek pünkösdi műsorukat június 19-én Vasváron az Örökségnapon is bemutatják.

  https://www.vaol.hu/helyi-kozelet/2022/06/oroksegnapot-szervez-a-vasvar-nepfoiskola-kulturalis-es-gasztroprogrammal-a-helyi-ertektar-bovitesevel

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper