Telefon: 06-94-709-827 | E-mail: admin@altisk-csmindszent.edu.hu

  Bemutatkozás

  1956. szeptember 1-jén adták át az intézmény jelenlegi épületét. A korabeli Vas Népében az átadásról szóló tudósításban Vas megye egyik legjobban felszerelt...

  Bővebben...

  Galéria

  Tekintsék meg iskolánk életéről, rendezvényeiről készített képeket, melyek külön-külön albumokban találhatóak. Jó szórakozást!

  Bővebben...

  e-Napló

  Diákjaink érdemjegyeit, tanulási, jelenléti adatait elektronikus naplóban vezetjük. Eléréséhez szükséges adatokat iskolánk biztosítja.

  Tovább az e-Naplóra...

   

   

  AZ ÖSSZEFOGÁSBAN NAGY ERŐ LAKOZIK

  Hagyomány iskolánkban, hogy június első napjainak egyikén diák és sportnapot tartunk. Ez egyben az iskolai gyereknap is, amelyre a diákok javaslatai alapján állít össze programot a diákönkormányzat a vezető pedagógus, Kanizsainé Kósa Veronika tanítónő irányításával.

  Június 10-én az időjárás miatt tolódott a kezdés, de annál nagyobb lelkesedéssel népesítették be a tanulók az iskolaudvart, amikor kisütött a nap. Sorversennyel hangolódtak rá a gyerekek, pedagógusok a programra., amelyben minden tanuló részt vett. Édesség volt a jutalom az egyes játékos állomásokon. Zsákban futottak, lufit borotváltak, célba dobtak, lekváros kenyérrel etették egymást bekötött szemmel, kapura rúgtak, dobtak stb.

  Négy órakor a szülők is nagy számban érkeztek, hogy részt vegyenek a családi napon, amely az évfolyamok látványos bemutatóival kezdődött. A tombolatárgyaktól leterhelt asztal látványa mindenkit arra sarkallt, hogy sok tombolajegyet vásároljon. Közben a diákok a szülőkkel játszottak egy focimeccset. A büfében üdítőt és hot-dogot vásárolhattak hosszú sorban állás után. A tombolasorsolás több, mint egy óráig tartott. Estére a résztvevők, a szervezők elfáradva örvendeztek a nap sikerének. Köszönet a szervezésért Hetényiné Csejtei Zsanettnek, Horváth Noéminek, Kanizsainé Kósa Veronika tanítónőnek, a pedagógusoknak, a megvalósításban résztvevő szülőknek, az önkormányzatoknak, a tombolatárgyakat felajánló vállalkozóknak és adományozóknak. Az összefogásban nagy erő lakozik. A bevétel egy részéből tanulói boxokat fog vásárolni a Szülők Közössége a nyáron, hogy a növekvő tanulói létszám ne okozzon hiányt ezen a téren sem.

   

  Hasznos linkek

  Edunet (Tananyag-fejlesztési Alapítvány)
  TTE (Történelemtanárok Egylete)
  ME (Magyartanárok Egyesülete)
  Dráma (Magyar Drámapedagógiai Társaság)
  KTEP (Könyvtárostanárok Egyesülete)
  Ökoiskola
  Parlament
  MÁV menetrend
  Volán

  Hasznos linkek

  TANINFORM
  KIR (Oktatási Hivatal)
  NYME PSZK (Pedagógiai Szolgáltató és Kutató Központ)
  E-tanárikar
  ECDL
  EEM (Emberi Erőforrások Minisztériuma)
  Osztályfőnök
  MPT (Magyar Pedagógiai Társaság)
  MTT (Magyar Tehetséggondozó Társaság)

  Letöltések

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper